ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Η ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΑ με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εγκαταστάσεων θέρμανσης και ύδρευσης, προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα και οικονομικά, εξυπηρετώντας μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως κατοικίες, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους και ξενοδοχεία.

Προκειμένου να σας παρέχει αξιόπιστη και ποιοτική εργασία, φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για κάθε νέα τεχνολογία και να επενδύει σε σύγχρονα εργαλεία.

Πραγματοποιεί εργασίες που αφορούν στη συντήρηση, επισκευή και ανακαίνιση σε κάθε υδραυλικό δίκτυο του μπάνιου, του wc και της κουζίνας.

Επεμβαίνοντας άμεσα, αντιμετωπίζει κάθε είδους βλάβη και σας εγγυάται για ένα μακροχρόνιο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνει την τοποθέτηση θερμοσιφώνων, φίλτρων για πόσιμο νερό, ειδών υγιεινής, μπαταριών, υδρορροών, κυκλοφορητών, σιφονιών, νεροχυτών, δαπέδου, νιπτήρων, καθώς και τον εντοπισμό και την επισκευή διαρροών που δημιουργούνται από υγρασίες.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις για θέρμανση σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος, αλλά και τη χρήση του.

Οι έμπειρος υδραυλικοί μας αναλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή εγκατάσταση, λειτουργία, αλλά και συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης.

Με στόχο τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, καθώς και τη μείωση των απωλειών θερμότητας, σας εγγυούμαστε για ένα σίγουρο και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ


Η ανακαίνιση μπάνιου, είτε ολική, είτε μερική, γίνεται με σκοπό να ομορφύνουμε το χώρο μας και να τον κάνουμε πιο λειτουργικό, ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα στο σπίτι.

Τα συνεργείο μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανακαίνιση μπάνιου. Αναλαμβάνουμε εργασίες για μερική και ολική ανακαίνιση, φέρνοντας εγγυημένα αποτελέσματα.

Από απλές επισκευές στα υδραυλικά, έως την αποξήλωση ειδών υγιεινής και πλακιδίων και την αντικατάστασή τους με νέα, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ


Οι αποφράξεις αποχετεύσεων αποτελούν μια ευρύτατη κατηγορία εργασιών που είναι βέβαιο ότι όλοι θα χρειαστούμε κάποια στιγμή.

Η βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, αν και δυσάρεστη κατάσταση, είναι αρκετά συνηθισμένη και τις περισσότερες φορές έχουμε ευθύνη για αυτό.

Μια βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, πέρα από τα σοβαρά υλικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει, κρύβει και πολύ σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας.

Το συνεργείο μας χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ταχύτητα, με την οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Κατανοώντας πόσο επείγον είναι ένα πρόβλημα με μια βουλωμένη αποχέτευση και πόσο μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα σου τη στιγμή που το έχεις πραγματικά ανάγκη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.