Υδραυλικές Εργασίες & Ανακαινίσεις

Hydrotechnica και Υδραυλικές Εργασίες & Ανακαινίσεις

Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς υδραυλικούς πλήρως καταρτισμένοι σε όλα τις απαραίτητες υδραυλικές εργασίες.

Ο στόχος μας 

Ο στόχος μας είναι η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις και με γνώμονα την καλύτερη ποιοτική ολοκλήρωση των εργασιών.

Η "πελατοκεντρική" μας αντίληψη έχει σαν στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου και γενικά των υδραυλικών.

Έχουμε εκπονήσει πολλαπλά έργα με μεγάλη επιτυχία.

Πάσης Φύσεως Υδραυλικές Εργασίες

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υδραυλικές εργασίες, από την πλήρη ανακίνηση μιας υδραυλικής εγκατάστασης, ανακίνηση μπάνιου εως και μερεμέτια. Είμαστε μια εξειδικευμένη ομάδα υδραυλικών με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1996. Σας προσκαλούμε να δείτε όλες τις εργασίες που έχουμε διεκπεραιώσει με επιτυχία στην ενότητα " έργα "  


Τι είπαν οι πελάτες μας

Γιάννης Δενδρινός


Αναθέσαμε στην Hydrotechnica την ανακαίνιση του μπάνιου μας πριν από 2 χρόνια. Ο επαγγελματισμός, η ταχύτητα και η εξυπηρέτηση πελατών όλης της ομάδας μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εταιρεία.

Μαρία Χάμου


Όλη η ομάδα είναι ευγενική, επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου. Μείναμε ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας που αφορούσε εγκατάσταση θέρμανσης.

Γιώργος Παρασκευόπουλος


Ταχύτητα και επαγγελματισμός. Απόλυτα ικανοποιημένοι από της υπηρεσίες της Hydrotechnica. Ολοκλήρωσαν με επαγγελματισμό την ανακαίνηση της υδραυλικής εγκατάστασης του εξοχικού μας.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά ή για οποιαδήποτε πληροφορία.

Συμπληρώστε μια φόρμα επικοινωνίας

HYDROTECHNICA
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λεύκης 100, Κρυονέρι

Τ. 6945 272 936 - 213 044 9160
EMAIL: info@hydrotechnica.gr

Βρείτε μας στα Google Maps